Κάλεσμα συμμετοχής στο περίπτερο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 7ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Άρτας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με δικό του περίπτερο θα συμμετάσχει ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη στην 7η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων «ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ», στην Άρτα.

Σκοπός της Έκθεσης, όπως έχει τεθεί από τους διοργανωτές, είναι η προβολή και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, όλων των κλάδων της οικονομίας, και ειδικότερα η υποστήριξη της αγροτικής οικονομίας, η οποία και αποτελεί την ραχοκοκαλιά της οικονομίας της περιοχής με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης για το Νομό της Άρτας. Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να προβάλλουν τα προϊόντα-υπηρεσίες τους και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε να υπάρξει δικτύωση-συνεργασία αλλά και ενημέρωση για τις νέες αγορές και τις συνθήκες που δημιουργούνται στο νέο, σύγχρονο, επιχειρηματικό περιβάλλον.

Μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης αυτής προσπάθειας, η για 4η συνεχόμενη χρονιά δυναμική παρουσία και ενεργός συμμετοχή του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη με δικό του εκθεσιακό χώρο αποσκοπεί στην έμπρακτη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, μέσω της ανάδειξης και προώθησης προϊόντων της περιοχής.

Για την επίτευξη του στόχου της, η Δημοτική Αρχή απευθύνει κάλεσμα προς όλες τις επιχειρήσεις, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους συνεταιρισμούς που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη και επιθυμούν να προβάλουν τις επαγγελματικές δραστηριότητές τους και τα τοπικά προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο του Δήμου, να επικοινωνήσουν έως την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 στα τηλέφωνα 26813 60823, 26810 68268 και 697 94 82 040.