Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη αποχαιρέτησε τον Δήμαρχο, τον Δάσκαλο, τον Άνθρωπο Βαγγέλη Καραμπίκα

Επικήδειος λόγος του δημάρχου Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περικλή Α. Μίγδου, στην εξόδιο ακολουθία του πρώην Δημάρχου Ηρακλείας, Ευάγγελου Καραμπίκα
15-01-2020

Σήμερα η κοινωνία της Τοπικής Κοινότητας Διχομοιρίου, η κοινωνία του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη αλλά και ολόκληρης της Άρτας αποχαιρετά έναν ξεχωριστό άνθρωπο, έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, ειλικρίνεια, αγάπη και συνειδητή έγνοια για τον τόπο μας!

Αποχαιρετά έναν εξαίρετο εκπαιδευτικό – δάσκαλο, παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους και πηγή γνώσης και έμπνευσης για τους μαθητές του.

Έναν άνθρωπο αρχών και αξιών, ο οποίος στεκόταν με σεμνότητα στις χαρές και στις λύπες, στις αγωνίες και στα προβλήματα της καθημερινότητας των συνανθρώπων του.

Συνεργάσιμος, προσηνής και ευπροσήγορος, προχωρούσε με προσεγμένα τα λόγια του και σταθερά τα βήματά του.

Τον εκτιμήσαμε και τον εμπιστευτήκαμε για το ήθος του, την ποιότητά του, την απλότητά του, την σεμνότητά του, για την φιλία του και τον λόγο του που είχε μάθει να τηρεί και να σέβεται!

Ανεκτίμητο κεφάλαιο για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη ο Δήμαρχος, ο Εκπαιδευτικός Βαγγέλης Καραμπίκας, μα πάνω από όλα μοναδικός άνθρωπος!!!
Η απόλυτη προσωποποίηση της λέξης ‘Κύριος ‘.

Πέραν όλων των άλλων χαρακτηριστικών του φίλου Βαγγέλη, η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και η απόλυτη στήριξη και ζεστασιά που επέδειξε σε όλη τη διαδρομή της ζωής του προς τους γονείς του αναδεικνύουν ως κορυφαίο του χαρακτηριστικό τον ευαίσθητο χαρακτήρα του και την ανθρωπιά που τον διέκρινε.

Η αυτοδιοικητική του διαδρομή και το έργο του ως Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Ηρακλείας παρακαταθήκη για όλους εμάς που συνεχίζουμε.

Κυρά Δημήτρω – Κώστα και Γεωργία εκ μέρους όλου του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη θερμά συλλυπητήρια και εύχομαι ο Μεγαλοδύναμος να σας δώσει κουράγιο και δύναμη τη δύσκολη αυτή στιγμή.

Βαγγέλη, φίλε μου καλέ και συνεργάτη, εμείς θα συνεχίσουμε να διδασκόμαστε από την αυτοδιοικητική σου πορεία γνωρίζοντας καλά πως από το πέρασμά σου στον κόσμο δεν ζύγιασες, δεν μέτρησες, δεν βολεύτηκες, αλλά ακολούθησες το βαθύ σου χτυποκάρδι!

Καλό κατευόδιο, η σκέψη μας μαζί σου με την ευχή να είναι ελαφρύ το γενέθλιο χώμα που θα σε σκεπάσει.