Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείας, Ευάγγελος Καραμπίκας

Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείας, Ευάγγελος Καραμπίκας, σε ηλικία 65 ετών.

Γεννημένος το 1955 στο Διχομοίρι από φτωχή οικογένεια, ο Ευάγγελος Καραμπίκας ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στην Άρτα, σπούδασε στην Ακαδημία Ιωαννίνων και στη συνέχεια δίδαξε σε πολλά σχολεία της Ηπείρου και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το 1998, ορμώμενος από το πάθος του να υπηρετήσει τον τόπο του, έθεσε υποψηφιότητα και εκλέχτηκε δήμαρχος του τότε δήμου Ηρακλείας, νυν Δ.Ε. Ηρακλείας του καλλικρατικού δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη. Το 2002, επανεκλέχτηκε στο αξίωμα του δημάρχου για μία ακόμα 4ετία. Προσιτός, ευγενής, χαμηλών τόνων και με καλή πρόθεση, εργάστηκε με πλήρη ανιδιοτέλεια και εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία τα καθήκοντά του αφήνοντας εποχή για την απλότητα και τον σεβασμό προς τους πολίτες.

Για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατό του, ο νυν Δήμαρχος, Περικλής Α. Μίγδος, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι τοπικές αρχές και το προσωπικό του Δήμου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και αναγνώρισης για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του πρώην Δημάρχου Ευάγγελου Καραμπίκα θα τελεστεί αύριο, Τετάρτη 15-01-2020 και ώρα 13:00, στον Άγιο Κωνσταντίνο Διχομοιρίου.