Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα για τους μαθητές του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και για τα παιδιά των δημοτών που διαμένουν εκτός Δήμου

Ο Δήμος, αποδεχόμενος την εθελοντική προσφορά των φροντιστηρίων ΑΡΝΟΣ, παρέχει στους μαθητές των δημοτών μας δωρεάν online φροντιστήριο για όλο το εκπαιδευτικό έτος.

Συμμεριζόμενοι τις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα λόγω του κορωνοϊού και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θεωρήσαμε ωφέλιμο να συνεισφέρουμε και να αναλάβουμε καινοτόμες πρωτοβουλίες, λειτουργώντας υποστηρικτικά στην εκπαίδευση των μαθητών.

Οι μαθητές μέσα από τον υπολογιστή του σπιτιού τους θα έχουν πρόσβαση στις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μέσω κωδικού που θα τους δοθεί. Χρησιμοποιώντας τη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 16/3/2020, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε υποστηρικτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά η Εκπαιδευτική Πρόταση:
Το OnLine φροντιστήριο ΑΡΝΟΣ, ανταποκρινόμενο στις δύσκολες συνθήκες δημόσιας Υγείας αλλά και τις εκπαιδευτικές ανάγκες της χώρας, απευθύνει μια εκπαιδευτική πρόταση που περιλαμβάνει τις παρακάτω παροχές εντελώς δωρεάν για τους μαθητές του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη

1. Συνδρομητική υπηρεσία • Εκπαιδευτικό υλικό • Video – Διδασκαλία.
Επιπλέον, εξειδικευμένα άτομα του φροντιστηρίου μας θα επικοινωνήσουν προσωπικά με όσους μαθητές έχουν ανάγκη προς εξοικείωσή τους με την πλατφόρμα και τον τρόπο χρήσης της.

2. Στοχευμένα επαναληπτικά μαθήματα.
Για τον σκοπό αυτό ο ΑΡΝΟΣ παρέχει στοχευμένα θεματικά επαναληπτικά μαθήματα μέσω ολιγόλεπτων βίντεο, που αφορούν τη διδακτέα ύλη και ανταποκρίνονται στις ανάγκες επανάληψης των μαθητών. Τα επαναληπτικά βίντεο αφορούν στα ακόλουθα μαθήματα:
• Μαθηματικά (Ε & Στ Δημοτικού, Α, Β, Γ τάξεων του Γυμνάσιου και Α, Β΄Λυκείου)
• Γλώσσα (Ε & Στ Δημοτικού, Α, Β, Γ τάξεων του Γυμνάσιου και Α, Β΄Λυκείου)
• Φυσική (Α, Β΄ Λυκείου)

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω διεύθυνση: https://forms.gle/3e5KBG21Pw2xzAee8

Ο Δήμαρχος του Δήμου μας ευχαριστεί θερμά τα φροντιστήρια ΑΡΝΟΣ, και ιδιαίτερα τον Γιάννη Κρόκο, CEO & Founder στην εταιρεία arnos.gr, για την κοινωνική προσφορά και ευχόμαστε να ανταποκριθούν και άλλες επιχειρήσεις στο ανοικτό κάλεσμα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς που απευθύνουν οι ΟΤΑ στις κρίσιμες στιγμές που βιώνουμε.