ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Διανομή προϊόντων Προγράμματος ΤΕΒΑ τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Άνω Καλεντίνη   22-10-2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΕΑ (ΤΕΒΑ)

Ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, καλεί τους δικαιούχους του ΚΕΑ (ΤΕΒΑ) να παραλάβουν την ποσότητα των προϊόντων που τους αναλογεί στα εξής είδη: Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, αλεύρι για όλες τις χρήσεις, σχολικές τσάντες για οικογένειες που έχουν παιδιά 5 έως 17 ετών και οι οποίοι:

  1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
  2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Οκτωβρίου 2020, αφορά τους εγκριθέντες για τον μήνα Αύγουστο 2020  σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία)
  3. Έχουν ως σημείο παραλαβής τροφίμων τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 ώρα 09:00 έως 12:00
στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα :
Διασέλλου, Άνω Καλεντίνης (Κ.Ε.Γ.Ε), Αστροχωρίου

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Λόγω των νέων συνθηκών διαχείρισης της καθημερινότητας που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID – 19 και προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός σε Δημόσιες Υπηρεσίες, καθώς επίσης και η μετακίνηση Ωφελουμένων που υπάγονται σε ευπαθείς ομάδες, σας ενημερώνουμε ότι είναι αποδεκτή η παραλαβή του πακέτου από εξουσιοδοτημένο άτομο, υπό τις εξής προϋποθέσεις: α)H Εξουσιοδότηση φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή β) η Εξουσιοδότηση δε φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής, αλλά συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ