ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Διανομή προϊόντων Προγράμματος ΤΕΒΑ την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Άνω Καλεντίνη   20-06-2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΕΑ(ΤΕΒΑ)

Ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου καλεί τους δικαιούχους του ΚΕΑ (ΤΕΒΑ), να παραλάβουν την ποσότητα των προϊόντων που τους αναλογεί στα εξής Τρόφιμα: Κοτόπουλο 2 kg, και οι οποίοι :

  1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
  2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Ιουνίου 2022 αφορά τους εγκριθέντες για τον μήνα Απρίλιο 2022  σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία)
  3. Έχουν ως σημείο παραλαβής τροφίμων τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη
  4. Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί με την επίδειξη ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ή ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ(που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο).

ΠΡΟΪΟΝ

1 ΕΩΣ 3 ΜΕΛΗ

4 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩ
Κοτόπουλο(2 κιλά) 3 τεμάχια 4 τεμάχια

 

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022
ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ:
8:00-10:30-ΔΙΑΣΕΛΛΟ
11:00-12:00- ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ
12:30-14:30-ΑΣΤΡΟΧΩΡΙ

Οι ωφελούμενοι ενημερώνονται για τα προϊόντα που θα παραλάβουν με ανάρτηση ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα  του Δήμου https://gkaraiskakis.gr, και με έντυπο που τοποθετείτε στα  κατά τόπους δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη .

Τονίζεται ότι  οι διανομές  θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19,  που έχουν τεθεί  από την Κείμενη Νομοθεσία.