ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 – ΔΙΑΚΙΝΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΪOΝΤΑ : (ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ)

     
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

                                                                                              

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ Ιούλιος 2020
ΔΙΑΚΙΝΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟΪOΝΤΑ: ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

Ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου (ΤΕΒΑ), καλεί τους δικαιούχους του ΚΕΑ να παραλάβουν την ποσότητα των προϊόντων που τους αναλογεί και οι οποίοι:

  1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή ΤΕΒΑ του προγράμματος ΚΕΑ
  2. Συμπεριλαμβάνονται στον πινάκα εγκριθέντων για τον μήνα Μαΐου 2020, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία
  3. Έχουν ορίσει ως σημείο παραλαβής τον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη να παραλάβει τα προϊόντα που του αντιστοιχεί ΚΕΑ-ΤΕΒΑ, προσκομίζοντας σε αρμόδιους υπαλλήλους των ανωτέρω Δήμων τα κάτωθι ΑΜΚΑ & ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020  ΩΡΑ 9:00 έως 12:00
στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα ΔιασέλλουΆνω Καλεντίνης (Κ.Ε.Γ.Ε) & Αστροχωρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να παραλάβουν την ποσότητα των προϊόντων  που τους αναλογεί είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ή ΠΡΟΣΚΟΜΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (οι εξουσιοδοτήσεις για την παραλαβή πακέτου δύναται να μη φέρουν βεβαίωση γνήσιου υπογραφής συμφωνά με οδηγίες της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ,  για όσο διάστημα εξακολουθεί να υφίσταται άμεσος κίνδυνος εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Τυχόν τροποποίηση αυτού θα γίνει με νέα ενημέρωση από την Διαχειριστική Αρχή του ΤΕΒΑ). Τονίζεται ότι  οι διανομές  θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19,  που έχουν τεθεί  από την Κείμενη Νομοθεσία. 

Άνω Καλεντίνη 10 Ιουλίου 2020