Αγιασμός των υδάτων στη γέφυρα Κοράκου τη Δευτέρα 06 Ιανουαρίου 2020

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος από τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή του αγιασμού υδάτων στην Τοπική Κοινότητα Πηγών, ιστορική έδρα του Δήμου μας.

Ο αγιασμός θα γίνει στη Γέφυρα Κοράκου τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. ημέρα των Θεοφανείων, παρουσία του Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλή Μίγδου, Αντιδημάρχου Τετραφυλίας, Δημοτικού Συμβουλίου, των Πολιτικών και Εκκλησιαστικών Αρχών.

Επιλέχθηκε σημειολογικά και καθιερώθηκε για την τελετή αυτή ένα σημαντικό ιστορικό μέρος που είναι συγχρόνως και η εσχατιά του Δήμου μας, αφού αποτελεί σύνορο των δύο νομών (Άρτας και Καρδίτσας), αλλά και δύο Περιφερειών, αυτών της Ηπείρου και της Θεσσαλίας. Πρότασή μας και ευχή όλων αυτή να γίνεται από κοινού με τον δήμο Αργιθέας, ως ένδειξη ομόνοιας, φιλίας και κοινής αντιμετώπισης των προβλημάτων Ραδοβιζινών και Αργιθεατών.

Καλούμε τους συγχωριανούς μας, τους συνδημότες μας καθώς και τους φίλους μας και συνορίτες Αργιθεάτες να τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ο Δήμαρχος
Περικλής Α. Μίγδος