ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ: Μουσική συναυλία με τον ΣΠΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το ανανεωμένο μουσικό του σχήμα στις Πηγές Άρτας

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ- 16-8-2019

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ  στον κύκλο  των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της και των  εκδηλώσεων  “ΣΕΛΤΣΟ 2019” διοργανώνει  στις  ΠΗΓΕΣ ΑΡΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ και στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΑΣ.ΚΑΠΕΡΩΝΗ την Τετάρτη 21-8-2019 ΩΡΑ 21.00 Μουσική συναυλία έντεχνου λαϊκού τραγουδιού με τον ΣΠΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το ανανεωμενο μουσικό του σχήμα με τη συνδρομή της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΑΣ  και του ΔΗΜΟΥ Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
Τον ΣΠΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, καταξιωμένο και φτασμένο καλλιτέχνη, και τα μέλη του συγκροτήματος  RESALTO τους γνωρίσαμε στην Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής  τον Ιούνιο  του 2018  και του 2019 στις  μουσικές εκδηλώσεις σε 50 πόλεις της Ελλάδος και ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Κοιλάδα του Αχελώου οπου έλαβαν μέρος. Το μουσικό σχήμα του Σπύρου Νικολάου εθελοντικά και χωρίς καμία αμοιβή ήρθε από μακριά και πήρε μέρος στην εναρκτήρια εκδήλωση της Γέφυρας Κοράκου.

Τον Απολαύσαμε και πέρυσι  μαζί με τους “RESALTO” στη μεγάλη συναυλία εδώ στις Πηγές όπου και πρωτοπαρουσίασε το τραγούδι που έγραψε για την Κοιλάδα του Αχελώου ‘Είμαι ο Ασπροπόταμος και ζω μες την Κοιλάδα…” γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία! Κάτι πρωτόγνωρο και πρωτοποριακό για την περιοχή μας. Μας εντυπωσίασε η ζεστασιά τους και η απλότητα ενός σπουδαίου Καλιτέχνη και είπαμε να μη χαθούμε…  Έτσι και εφέτος  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΣΕΛΤΣΟ 2019 με ανανεωμένο ρεπερτόριο και γνώριμοι πλέον θα μας διασκεδάσουν και πάλι. Με τη συναυλία αυτή ανανεώνουμε το μήνυμα για την Αναστήλωση της Γέφυρας Κοράκου με έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και το συγκρότημά του. Αποφασίσαμε δε, να ξεφύγουμε για δεύτερη χρονιά  από τα στερεότυπα παραδοσιακά μουσικά δρώμενα- Αλλωστε δεν τα χάνουμε-και να προσφέρουμε στο χωριό μας μία εναλλακτική διασκέδαση που αγγίζει όλους, μικρούς και μεγάλους με έντεχνο λαϊκό τραγούδι και που ήταν πάντα  αίτημα πολλών. Στο μέλλον θα προτείνουμε και άλλες τέτοιες εναλλακτικές προτάσεις Γεμίστε τα ποτήρια σας  που λέει ο Σπύρος… και πάμε για τον Αστερισμό της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ και της Κοιλάδας του Αχελώου…. ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

https://youtu.be/nStfs_BWhnQ ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ

https://youtu.be/GcEJyEFoaM  

https://youtu.be/tHSGGBUzsJs

https://youtu.be/XJPBgcqvanQ

https://youtu.be/k4xDvWhG0Rs