Menu
Menu
afisa_giatros-1

ΘΕΑΤΡΟ ΜΗΛΙΑΝΩΝ ΑΡΤΑΣ (ΘΕΑ.Μ.Α)
ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ
ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ
Μηλιανά, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020, ΩΡΑ 8.30 Μ.Μ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Το Θέατρο Μηλιανών Άρτας (ΘΕΑ.Μ.Α), για 20ή συνεχή χρονιά φέτος, θα κάνει την καθιερωμένη καλοκαιρινή θεατρική παράστασή του.

Η παράσταση θα γίνει στο νεόκτιστο θέατρο Μηλιανών, στην πλατεία της εκκλησίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, ώρα 8.30 μ.μ.

Θα παίξουμε την ωραία κωμωδία του Μολιέρου ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ.

Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε στην προσπάθεια της χώρας και της κοινωνίας μας να κρατήσει ψηλά το ηθικό και να παραμείνει ζωντανή στη δύσκολη αυτή περίοδο, τηρώντας βεβαίως τις προβλεπόμενες διατάξεις του Υπουργείου Πολιτισμού και της Πολιτικής Προστασίας για τον κορωνοϊό (Covid-19), τόσο επί σκηνής όσο και στις θέσεις των θεατών και στον περιβάλλοντα χώρο. Τις επαναλαμβάνουμε εδώ συνοπτικά (Η επιτροπή υποδοχής στην είσοδο του θεάτρου θα είναι στη διάθεσή σας για τα υπόλοιπα): Ούτε παραμέληση των κινδύνων από συνωστισμούς ούτε υπερβολική δραματοποίηση. Θα γίνει ό,τι προβλέπεται για κάθε είδους συνάθροιση.
ΠΡΩΤΟΝ. Οι θεατές θα έχουν μαζί τους τη μάσκα τους για να τη φορέσουν όταν θα χρειαστεί, ήτοι βασικά σε περίπτωση συνωστισμού κατά την προσέλευση και την αποχώρηση. Λόγω του ότι ο χώρος είναι ανοιχτός, δεν προβλέπεται υποχρεωτικά μάσκα από τη στιγμή που οι θεατές θα καθίσουν στις θέσεις τους και καθ’ όλη τη διάρκεια του θεάματος, μέχρι να αποχωρήσουν. Ένας μικρός αριθμός μάσκες θα διατίθεται στην είσοδο για όσους τυχόν δεν θα έχουν φέρει μαζί τους.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Θα τηρούνται αποστάσεις σε όλο το χώρο του θεάτρου. Στα καθίσματα, τα μέλη της κάθε οικογένειας-μικρής παρέας θα μπορούν να κάθονται μαζί, θα υπάρχει όμως μία κενή θέση ανάμεσα από κάθε παρέα. Από την είσοδο, η ομάδα υποδοχής θα οδηγεί τους θεατές στις θέσεις τους, όπου και θα παραμένουν καθιστοί μέχρι το τέλος της παράστασης, η οποία διαρκεί μία ώρα και τελειώνει όχι αργότερα από τις 10 μ.μ.
ΤΡΙΤΟΝ. Θα υπάρχει αρκετό διαθέσιμο αντισηπτικό στην είσοδο.

Γνωστοί ηθοποιοί του θιάσου (Βάγιας Πατήλας, Βαλεντίνα Γώγου, Έφη Μίγδου, Λάμπρος Πατήλας, Λεωνίδας Ντίκας, Ανδρέας Σακκάς, Σταύρος Πατήλας, Ευριπίδης Κοσσυβάκης, Αριστείδης Λαυρέντζος) στους οποίους προστίθενται κάθε χρόνο και δύο ή περισσότεροι της νέας γενιάς -και όχι μόνο- (φέτος η Κωνσταντίνα Τσιρογιάννη και ο Δημοσθένης Γώγος) θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να σας διασκεδάσουν.
Είσοδος δωρεάν.
Ευχαριστούμε για την προσεκτική προσέλευση και αποχώρηση καθώς και για την ηθική στήριξή σας.

Η παράσταση γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και του συλλόγου των απανταχού Μηλιανιτών.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Περικλή Μίγδο και το διοικητικό συμβούλιο του Δήμου, και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γεώργιο Τσελίγκα και το συμβούλιο του συλλόγου, καθώς και όλους όσους στηρίζουν το θέατρό μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ο θιασάρχης και σκηνοθέτης
Αριστείδης Λαυρέντζος

Η διευθύντρια σκηνής
Αγγέλα Αρκουμάνη-Κούρτη